Jäsentiedotteet

Jäsentiedotteet

 

URKin jäsensihteerinä toimii Essi Olavaara, jasenrekisteri(at)urk.fi 

 

Jäsenmaksut 2024

 

Jäsenmaksun on sääntöjen mukaan oltava maksettuna viimeistään helmikuun loppuun mennessä, mutta muistathan, että jäsenmaksu on suoritettava ennen vuoden ensimmäisen näyttelyilmoittautumisen lähettämistä!

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 24 € ja varsinainen jäsen saa sekä Kissa-lehden että URK-jäsenlehden. Jos et halua Suomen Kissaliiton jäsenlehteä (olet esimerkiksi jäsenenä jo jossain muuussa rotukissayhdistyksessä), voit maksaa alennetun varsinaisen jäsenen jäsenmaksun 15 €. Varsinaiset jäsenet ovat yhdistyksen äänivaltaisia jäseniä.

Varsinaisen jäsenen kanssa samassa osoitteessa asuva perhejäsen maksaa jäsenmaksua 10 €. Molemmat jäsenet ovat yhdistyksessä äänivaltaisia jäseniä. Perheeseen tulee 1 Kissa-lehti ja 1 URK-jäsenlehti.

Nuorisojäsen on alle 15-vuotias eikä hänellä ei ole äänioikeutta. Jäsenmaksu on 12 €. Nuorisojäsenelle ei tule Kissa-lehteä tai URK-jäsenlehteä.

Eläkeläisjäsenten jäsenmaksu on 12 €, he ovat luonnollisesti eläkkeellä, yhdistyksen äänivaltaisia jäseniä ja saavat Kissa-lehden sekä URK-jäsenlehden.

Ainaisjäsenen jäsenmaksu on 240 €, jolla lunastaa URKin ainaisjäsenyyden ja on aina yhdistyksen varsinainen jäsen.

Kannattajajäsen voi olla henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa, mutta ei ole äänivaltainen kokouksissa. Jäsenmaksu 50 €.

Kasvattajan maksama lahjajäsen on kasvattajan maksama yhden vuoden jäsenyys yhdistyksessä tuoreille kissanomistajille. Nämä jäsenet ovat ensimmäisenä vuotenaan jo varsinaisia jäseniä, äänivaltaisia ja saavat Kissa-lehden sekä URK-jäsenlehden. Jäsenmaksu 15 €. 

 

Tuplajäsenet

Jos olet kahden tai useamman yhdistyksen jäsen, muistathan käydä merkitsemässä Omakissan jäsentietoihisi mille yhdistykselle annat äänesi. Kissaliiton sääntöjen mukaan henkilö voidaan laskea vain yhden jäsenyhdistyksen jäseneksi laskettaessa liittokokouksessa yhdistysten käytettävissä olevaa äänimäärää. Äänensä URKille antaneilla jäsenillä on oikeus osallistua yhdistyksen Vuoden Kissa -kilpailuun.

 

Muista pitää yhteystietosi ajan tasalla itse Omakissassa tai ilmoittamalla muuttuneet yhteystietosi jäsenrekisterinhoitajalle!

Mukavaa ja antoisaa jäsenyysvuotta 2024!