Jäsenedut

URK:n jäsenille kuuluvat seuraavat yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut (vahvistettu vuodelle 2024):

 

Dagsmark, -10%

URKin jäsenille 10% alennus Dagsmarkin verkkokaupasta normaalihintaisista kissatuotteista. 

https://dagsmarkpetfood.fi/

 

Pupun Palvelu ja Puoti, -10%

URKin jäsenet saavat Pupun palvelu ja puodin normaalihintaisista tuotteista 10% alennuksen. Tarjolla muun muassa ihania kissahuiskia!

https://www.pupun.fi/

 

Lemmikkitarvike Yugie, -15%

Lemmikkitarvikkeet iloisille lemmikeille! Valikoimassa muun muassa ihanat kotimaiset Yugie Toys -kissanlelut. URK-jäsenille 15% alennus kaikista normaalihintaisista kissan ja koiran leluista. Alekoodi ei koske Yugie Box Mysteeribokseja eikä sitä voi yhdistää muihin alekoodeihin.

https://www.lemmikkitarvikeyugie.fi/

 

Tujoma Oy

Uusi yhteistyökumppanimme Tujoma on kotimainen perheyritys ja tukkuliike, joka maahantuo tuttuja brändejä kuten Almo Natura, Animonda, Miamor, Kattovit, LifeCat, Intersand, Odour Buster ja Vadigran. Tujoman maahantuomia merkkejä myydään useissa verkkokaupoissa ja kivijalkamyymälöissä ympäri Suomen, lista jälleenmyyjistä täällä. Tujoman brändit löytyvät Bonuscard-sovelluksesta, ja saat Tujoman mahtavat alennukset käyttöösi liittymällä Bonuscardiin. Voit ladata sovelluksen osoitteesta www.bonuscard.com. Huomioithan, että jälleenmyyjien Bonuscard-käytännöt vaihtelevat. Bonuscard-alennukset ovat brändistä riippuen 8-10 % ja kasvattajajäsenille 12-20 % brändistä riippuen. Listauksen alennuksista per brändi löydät alla olevasta kuvasta. 

https://www.tujoma.fi/

 

Alekoodit toimitetaan jäsenillemme jäsenkirjeessä sähköpostitse. Mikäli et ole saanut jäsenkirjettä, voit tiedustella alekoodia sähköpostitse URKin sihteeriltä osoitteesta sihteeri(at)urk.fi!