Jäseneksi?

Jäseneksi?

 

Liittymällä URKin jäseneksi saat seuraavia etuja:

 

» 5 kertaa vuodessa ilmestyvä KISSA -lehti. Julkaisijana toimii Suomen Kissaliitto ry ja lehti on jokaisen kissaharrastajan perustietopaketti. Lehti sisältää juttuja kissojen hoidosta, sairauksista sekä niiden ennaltaehkäisystä. Lehdessä esitellään kissarotuja, kerrotaan näyttelykuulumisia sekä Suomesta että ulkomailta, pohditaan ajankohtaisia asioita ja kerrotaan elämästä kissojen kanssa. KISSA -lehteä ei postiteta perhejäsenelle, koska perhejäseneksi voi liittyä vain jos perheeseen kuuluu jo entuudestaan varsinainen jäsen.

» 2 kertaa vuodessa ilmestyvä URK-jäsentiedote on oma jäsenlehtesi, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot yhdistyksestä ja sen järjestämistä tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Jokainen jäsen voi myös itse osallistua lehden tekemiseen kirjoittamalla siihen juttuja ja lähettämällä kuvia. Jutut ja kuvat lähetetään tiedotteesta vastaavalle henkilölle. Jäsentiedotetta ei postiteta erikseen perhejäsenelle, koska perhejäseneksi voi liittyä vain jos perheeseen kuuluu jo entuudestaan varsinainen jäsen jolle jäsentiedote tulee automaattisesti.

» Olet tervetullut osallistumaan jäsentapahtumiin ja yhdistyksemme muuhun toimintaan, sekä tutustumaan muihin kissaihmisiin. Vuosikokouksissa voit vaikuttaa yhdistyksen toimintaan sekä ehdotuksillasi ja ideoillasi voit myös parantaa yhdistyksen toimintaa.

» Osallistumisoikeus rotukissanäyttelyihin rotu- tai kotikissasi kanssa.

» Ensimmäiseen näyttelyysi ja näyttelyyn valmistautuessasi saat tarvittaessa kummin joka opastaa sinut kissojen näyttelymaailmaan. Kummin saat ilmoittautumalla kummitoiminnasta vastaavalle.

» Osallistuessasi URKin omaan näyttelyyn saat jäsenalennuksen näyttelymaksusta.

» Osallistumisoikeuden "URKin Vuoden Kissa" -kilpailuun sekä mahdollisuuden palkintoihin näyttelyvuoden loputtua, kilpailun sääntöjen mukaan.

» Maksuttomasti kasvattaja- ja pentutiedot URKin kotisivuille ja pentuvälitys sekä puhelimitse että kotisivuilla.

Jäsenmaksut 2021

  • Varsinainen jäsen 24 €

  • Varsinainen jäsen (ei Kissa-lehteä) 15 €

  • Perhejäsen (ei lehtiä) 15 €

  • Juniorjäsen (alle 15 v) 12 €

  • Eläkeläisjäsen 12 €

  • Ainaisjäsen 200 €

  • Kannatusjäsen 50 €

  • Kasvattajan maksama uusi jäsen 10 €

 

Liity jäseneksi!


URKin jäseneksi voit liittyä Kissaliiton Omakissa-palvelussa: https://omakissa.kissaliitto.fi/rekisteroidy.aspx?yhdistys=3025.
Palvelun käyttö edellyttää, että sinulla on voimassaoleva sähköpostiosoite.

Lisätietoja Omakissa-palvelusta ja ohjeet löydät Omakissa-tuen sivuilta.


Kaikissa jäsenyyttäsi koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyden jäsenrekisterin hoitajaan  sähköpostitse mia(at)urk.fi