Jäseneksi?

JÄSENKAMPANJA 2022 

 

Liittymällä URKin jäseneksi ajalla 1.10.2022-31.12.2022 ja antamalla äänesi URKille, saat jäsenmaksun alennettuun hintaan ja vuoden 2023 jäsenyyden kaupan päälle!
 

- Varsinainen jäsen Kissa-lehdellä 20 € (norm. 24 €)

- Varsinainen jäsen ilman Kissa-lehteä 10 € (norm. 15 €)
 

Huomioithan, että vuoden 2023 jäsenyysedun saamiseksi äänen tulee olla URKilla Kissaliiton vuodenvaihteen 2022-2023 ääntenlaskennassa. Muutoin vuoden 2023 jäsenyydestä laskutetaan erikseen.

 

Jäseneksi on helppo liittyä suoraan Omakissa-palvelun kautta.

Äänesi annat yhdistykselle Omakissassa seuraavasti:

 1. Mene Jäsenyydet -välilehdelle.
 2. Kohdassa äänivaltainen jäsenyys, klikkaa Aseta äänivaltainen jäsenyys -painiketta.
 3. Valitse se yhdistys, jolle haluat äänesi antaa.
 4. Paina Tallenna.

Äänelläsi on merkitystä! Antamalla äänesi URK:lle autat pientä mutta aktiivista yhdistystä vaikuttamaan kissaharrastajille tärkeisiin asioihin Kissaliiton liittokokouksessa. 

Jäseneksi?

 

Liittymällä URKin jäseneksi saat seuraavia etuja:

 

» 5 kertaa vuodessa ilmestyvä KISSA -lehti. Julkaisijana toimii Suomen Kissaliitto ry ja lehti on jokaisen kissaharrastajan perustietopaketti. Lehti sisältää juttuja kissojen hoidosta, sairauksista sekä niiden ennaltaehkäisystä. Lehdessä esitellään kissarotuja, kerrotaan näyttelykuulumisia sekä Suomesta että ulkomailta, pohditaan ajankohtaisia asioita ja kerrotaan elämästä kissojen kanssa. KISSA-lehteä ei postiteta nuorisojäsenelle eikä perhejäsenelle.

» 2 kertaa vuodessa ilmestyvä URK-jäsentiedote on oma jäsenlehtesi, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot yhdistyksestä ja sen järjestämistä tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Jokainen jäsen voi myös itse osallistua lehden tekemiseen kirjoittamalla siihen juttuja ja lähettämällä kuvia. Jutut ja kuvat lähetetään tiedotteesta vastaavalle henkilölle. Jäsentiedotetta ei postiteta perhejäsenelle tai nuorisojäsenelle. Jäseneksi liittyessäsi sinulle postitetaan myös lehden vanhempia numeroita!

» Olet tervetullut osallistumaan jäsentapahtumiin ja yhdistyksemme muuhun toimintaan, sekä tutustumaan muihin kissaihmisiin. Vuosikokouksissa voit vaikuttaa yhdistyksen toimintaan, ja ehdotuksillasi ja ideoillasi voit myös parantaa yhdistyksen toimintaa.

» Osallistumisoikeus rotukissanäyttelyihin rotu- tai kotikissasi kanssa.

» Ensimmäiseen näyttelyysi osallistuessasi ja näyttelyyn valmistautuessasi saat tarvittaessa kummin, joka opastaa sinut kissojen näyttelymaailmaan. Kummin saat ilmoittautumalla kummitoiminnasta vastaavalle.

» Osallistuessasi URKin omaan näyttelyyn saat jäsenalennuksen näyttelymaksusta.

» Osallistumisoikeuden "URKin Vuoden Kissa" -kilpailuun sekä mahdollisuuden palkintoihin näyttelyvuoden loputtua, kilpailun sääntöjen mukaan.

» Maksuttomasti kasvattaja- ja pentutiedot URKin kotisivuille.

» Etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

 

Jäsenmaksut 2022

 • Varsinainen jäsen 24 €

 • Varsinainen jäsen (ei Kissa-lehteä) 15 €

 • Perhejäsen (ei lehtiä) 15 €

 • Juniorjäsen (alle 15 v) 12 €

 • Eläkeläisjäsen 12 €

 • Ainaisjäsen 200 €

 • Kannatusjäsen 50 €

 • Kasvattajan maksama uusi jäsen 10 €

 

Liity jäseneksi!


URKin jäseneksi voit liittyä Kissaliiton Omakissa-palvelussa: https://omakissa.kissaliitto.fi/rekisteroidy.aspx?yhdistys=3025.
Palvelun käyttö edellyttää, että sinulla on voimassaoleva sähköpostiosoite.

Lisätietoja Omakissa-palvelusta ja ohjeet löydät Omakissa-tuen sivuilta.


Kaikissa jäsenyyttäsi koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyden jäsenrekisterin hoitajaan sähköpostitse jasenrekisteri(at)urk.fi